Blog Başlık

  • Haziran 05, 2020

    BMW Bakım Seti

    BMW araçların tüm modellerine uyum sağlayan bakım setlerini Yedpama sitesinde bulabilirsiniz. BMW bakım seti içinde neler var?

    BMW Yedek Parça
  • Mayıs 30, 2020

    Araç bakım seti ile aracınızın ömrünü uzatabilirsiniz. Land Rover yedek parça ürünleri arasında bulunan bakım setini ithal ederek sizlerle buluşturuyoruz.

    Land Rover Yedek Parça
  • Mayıs 27, 2020

    Yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi ve polen filtresi, Mini Cooper bakım seti parçalarıdır.

    Yağ filtresi: Mini Cooper yağ filitresi; tek yönlü çekvalf, üst flanş, conta, bypass vanası, gövde, yay ve filtre elementi gibi parçalardan oluşur. Görevi, motora temiz yağın girmesini sağlamaktır. Aslında yağ filtresinin motoru koruduğunu ve daha uzun süre dayanmasını sağladığını söyleyebiliriz.

    Mini Cooper Yedek Parça
  • Mart 27, 2020

    Land Rover Discovery yedek parça ürünleri; bakım seti, balata seti, aydınlatma sistemleri, motor aksamı ve karoseri olarak sayılabilir. Bu tür yedek parçaların orijinal olarak temin edilmesi oldukça önemlidir.

    Land Rover Discovery yedek parça, Yedek parça, Bakım paketi, Balata seti, Motor aksamı, Karoseri
  • Mart 22, 2020

    BMW far modelleri hem aksesuar, hem de yedek parça olarak değerlendirilebilir. Yeni çıkan far teknolojilerinin BMW araçlarında da kullanılmasıyla birlikte, daha güvenli sürüş deneyimi yaşanmaya başlandı.

    BMW far modelleri, Xenon far, LED far, Xenon far özellikleri, Adaptif Far, BMW orijinal yedek parça, Orijinal yedek parça
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR