Land Rover Yedek Parça

Land Rover Yedek Parça

Araç bakım seti ile aracınızın ömrünü uzatabilirsiniz. Land Rover yedek parça ürünleri arasında bulunan bakım setini ithal ederek sizlerle buluşturuyoruz.

Land Rover bakım seti; yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi ve polen filtresi parçalarından oluşuyor.

Yağ filtresi: Araç motorları her gün dış etkenlere maruz kalırlar. Motor yağları ise dış etkenlerin motora zarar vermesini engeller.

Land Rover yağ filtresi:

• Soğuk marşta motorda yeterli miktarda yağ akışı oluşmasını sağlar.

Kısa mesafeli yollarda yeterli yağı motora sağlar.

Otoyol şartlarında hızlı seyreden aracın yağ ihtiyacını karşılar.

Hava filtresi:
Dış ortamdaki havanın temizlenmesini sağlayan parçadır. Land Rover hava filtresi özellikleri:

Basınç farklarını engeller ve sürtünmeden kaynaklanan ısının, motoru etkilemesine izin vermez.

Land Rover hava filtresinde kullanılan borular ileri mühendislik hesaplamaları sonucunda oluşturulur. Böylece iç kısımdaki sürtünme azaltılır ve ısının dengelenmesi sağlanır. Ayrıca aracın performansını artıran türbülanslı hava içeriği de sağlanmış olur.

Araç içindeki basınç düşmelerini engeller ve motora yüksek basınçlı soğuk havanın girmesini sağlar. Böylece motorun performansında herhangi bir kayıp yaşanmaz. Olarak sıralanabilir.

Land Rover Yakıt Filtresi: Uluslar arası standartlarda ve ölçülerde üretilen Land Rover yakıt filtresi, suyun motora girmemesini sağlar. Ayrıca yakıtı temiz tutar ve motorun performansını artırmaya yardımcı olur. yakıt içerisindeki toz ve pislikleri engeller ve motorun korunmasına yardımcı olur.

3 katmanlı filtre özelliği sayesinde en iyi tutuş özelliği sergiler. Geç paslanma özelliği sergiler. Ucuz filtrelere oranla daha fazla dayanım sağlar.

Land Rover Polen Filtresi: Araç içindeki klimalarda bulunan en önemli parçalardan bir tanesidir. Özellikle soğutulan hava sonucu oluşan su damlalarını tutmada önemli bir yere sahiptir.

Land Rover polen filtresi, araç içerisinde toz tanelerinin ve polenlerin oluşmasını engeller. Böylelikle sağlığa zararlı partikülleri de bünyesinde hapseder.

Araç içi klimalar gücünü motordan alır. Eğer araç içi klimalar kaliteli değilse ya da kullanıldığı aracın modeline uygun değilse, motorun gücünü düşürür. Ya da polen filtresinin kalitesiz olması, klimanın boş yere güç harcamasına ve motordan daha fazla enerji çekmesine neden olur.

Land Rover Fren Sistemi

Aracın kısa sürede yüksek hızlara ulaşması önemlidir. Ancak yüksek hızlarda tamamen durması, daha da önemlidir. Land Rover fren sistemi, güvenli sürüşü ve duruşu sağlar.

Land Rover Fren Balatası: İyi bir fren balatası 20 bin kilometreye kadar dayanabilir. Land Rover fren balatası ise 30 bin kilometreye kadar dayanım gösterir. Kullanılan malzemenin kalitesi olması ve ileri teknoloji ile üretilmesi, Land Rover fren balatalarını diğerlerinden üstün kılar.

Land Rover Fren Fişi: Yüksek hassasiyete sahip olan Land Rover fren fişi, aracınızla fren sistemi arasındaki güvenilir bir aracıdır. Fren sisteminde meydana gelen sorunlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Land Rover Fren Diski: Yüksek sıcaklıklara dayanabilen ve özel alaşımlardan üretilen Land Rover fren diski, güvenli bir duruş sağlar.

Land Rover Far: En kötü hava koşullarında bile yüksek görüş sağlayan Land Rover far ürünü, yüksek kalitede üretilmektedir.

Land Rover Stop: Aracın durduğunu işaret eden Land Rover Stop lambası, trafikte güvende kalmanızı sağlar.

Land Rover Far Modülleri: Sağa ve sola otomatik olarak sinyal verilmesini sağlayan Land Rover Far modülleri, aynı zamanda park sensoru ile de uyumlu bir şekilde çalışır.

Etiketler: Land Rover Yedek Parça
Mayıs 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR