Land Rover Discovery Yedek Parça

Land Rover Discovery Yedek Parça

Land Rover Discovery yedek parça ürünleri; bakım seti, balata seti, aydınlatma sistemleri, motor aksamı ve karoseri olarak sayılabilir. Bu tür yedek parçaların orijinal olarak temin edilmesi oldukça önemlidir.


Discovery 3 Yedek Parça


Motor aksamı en çok kullanılan Discovery 3 yedek parça ürünlerinden bir tanesidir.


Motor aksamında; piston, eksantrik zincir seti, subap iticisi, ısı eşanjörü ve alt üst takım conta parçaları vs. bulunur.


Piston motordaki en önemli parçalardan bir tanesidir. Araçtaki yanma enerjisini mekanik enerjiye dönüştürmeye yarar. Pistonun etrafından bulunan metal halkalar, silindirin içinde bulunan gaz ve yağların, yanma odasına girmesine engel olur. Aynı zamanda pistonun silindire tam olarak oturmasını sağlar.


Eksantrik zinciri, krank milinden aldığı hareketle supapların açılmasını sağlayan parçadır. Kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu yüzden en çok aranan yedek parçalardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.


Subap iticisi eksantrik milinden aldığı gücü subaplara iletir. Böylece subap gövdesinin açılma hareketi yapması mümkün hale gelir.


Land Rover Discovery Aydınlatma


Aydınlatma yedek parça ürünleri, LED teknolojisi ile şekillenmektedir. Land Rover araçların birçoğunda, uzun ömürlü olan LED lambalar kullanılır. Sis lambalarından, ön ve arka farlara kadar bu lamba türünü görebilmek mümkündür.


LED aydınlatmalar her ne kadar uzun ömürlü olsalar da, kaza sonucunda kırılmaları sonucu değiştirilmeleri gereklidir.


Land Rover Discovery Bakım Paketi


Diğer araç markalarında olduğu gibi Land Rover araç modellerinin de düzenli olarak bakıma ihtiyacı vardır. Bu yüzden Land Rover firması tarafından orijinal bakım seti satışa sunulmuştur.


Bakım paketi
; Yağ, hava, klima ve yakıt filtreleri bulunur. Bu yedek parçalar sayesinde bakım işlemini kendiniz yapabilirsiniz. Ya da tamircinize de yaptırabilirsiniz.


Land Rover Discovery Elektronik Aksam ve Diğer Yedek Parçalar


Balata seti
, karoseri ve elektronik aksam, Land Rover Discovery modeline özgü üretilen yedek parçalardır.


Balata setinin içerisinde, fren diski ve balata fişi bulunur. Balata seti aracın güvenle fren yapmasına ve aracı kullanan kişinin fren mekanizmasını kontrol etmesine yardımcı bir işlev görür.


Karoseri
ise araçlardaki kaporta iskeletine verilen addır. Aracı dıştan gelebilecek etkilere karşı korur.
Etiketler: Land Rover Discovery yedek parça, Yedek parça, Bakım paketi, Balata seti, Motor aksamı, Karoseri
Mart 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR