Jaguar Yedek Parça

Jaguar Yedek Parça

Jaguar Yedek Parça

Jaguar Bakım Seti

Yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi ve polen filtresinden oluşan Jaguar bakım seti, Jaguar markasının yüksek kalite tanımı oluşturan parçalardır.

Jaguar yağ filitresi ile aracınızın yağını en saf haliyle kullanabilirsiniz.

Jaguar hava filitresi, motorun performansının artmasına yardımcı olur.

Jaguar yakıt filitresi, motora daha temiz ve saf yakıtın girmesini sağlar ve yüksek performanslı sürüş deneyimi yaşamanızı temin eder.

Jaguar polen filitresi, son teknoloji ürünü araç klimasında bulunur. Böylece Jaguar marka aracın tüm modellerinde iç alanda temiz havanın dolaşmasını sağlar. Filtre, iç ortamdaki polen ve toz partiküllerini tutarak, solunum yollarına zarar vermesini engeller.

Jaguar Fren Sistemi

Uzun süren araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucunda ortaya çıkan Jaguar fren sistemi; fren balatası, fren fişi ve fren diski gibi parçalardan meydana gelir.

Jaguar Fren Balatası: Fren diskinin üzerinde bulunan Jaguar fren balatası, fren diskine baskı uygulayarak, aracın yüksek hızlarda bile güvenli bir biçimde durmasını sağlar. Özel alaşımlardan üretilir ve ileri teknoloji ürünüdür. Uzun süre dayanabilir ve dış koşullardan etkilenmez.

Jaguar Fren Fişi: Fren sisteminin sinyal veren parçasıdır. Fren sistemindeki parçaların bakım zamanının geldiğini gösterir. Ayrıca fren sistemindeki parçalarda meydana gelen arızaları gösterir. Jaguar fren fişi, fren sisteminin en önemli parçalarından bir tanesidir.

Jaguar Fren Diski: Yüksek sıcaklıklara dayanma özelliği gösterir. Özel malzemelerden üretilen Jaguar Fren diski, fren balatası ile birlikte çalışır. Fren diski olmadan, fren balatası tek başına bir işe yaramaz. Yüksek hızlarda ani duruşlarda araçta oluşan sürtünmeyi emer ve lastiklerin zarar görmesini engeller.

Jaguar Far: Uzun hüzmeli far sistemine sahip olan Jaguar far sistemi, görüşün en zor olduğu yollarda bile, güvenli sürüşü garanti eder. Far sistemi; sis farı, uzun mesafe ve kısa mesafe far parçalarından oluşur.

Jaguar Stop: Üstün performans sergileyen Jaguar Stop lambaları, fren yapıldığında anında devreye girer ve hem arkadaki aracın, hem de Jaguar aracının güvenliğini sağlamış olur.

Jaguar Far Modülleri: Akıllı far modülü sistemi sayesinde, farları açık unutsanız bile 15 saniye sonra otomatik olarak söner. Jaguar far modülleri, su geçirmez özelliklere sahiptir. Karanlık ortamlarda otomatik olarak devreye girer. Aydınlık ortama geçildiğinde ise otomatik olarak kendisini kapatır.
 

Etiketler: Jaguar Yedek Parça
Haziran 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR