Blog Başlık

  • Ağustos 18, 2020

    Günümüzde artan vergiler ve ekonominin durumuna göre sürekli değişen yakıt fiyatları, yeni bir araba satın almayı bir hayli külfetli hale getirdi. Özellikle sıfır bir araç sahibi olmak isteyenler için bu durum bütçelerini oldukça zorlamaktadır. Durum böyle olunca kullanılacak arabanın az yakıt tüketiyor olması araç satın alırken en önemli tercih sebeplerinden biri olarak ortaya çıkıyor.

    En Az Yakan Arabalar Hangileri?, Araçlarda Kullanılan Yakıt Türleri Nelerdir?, En Az Yakan Arabalar Listesi
  • Ağustos 14, 2020

    Dünya otomotiv sektöründe elektrikli araçlara yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ederken Türkiye’de de bu yönde büyük bir atılım atıldı ve ilk yerli otomobilin prototipi görücüye çıkarıldı.

    TOGG Nedir?, Yerli Otomobil TOGG Nasıl Ortaya Çıktı?, Yerli Otomobil TOGG’un Özellikleri Nelerdir?
  • Ağustos 10, 2020

    Yeni bir otomobil sahibi olmak pek çok kişinin en büyük hayallerinden biridir. O ilk arabasına sahip olacak olan sürücünün heyecanından ya da arabasını yenileyecek olanlara kadar her seferinde çok tatlı bir heyecan yaşanır. Araç seçimi yaparken kişisel tercihlerimize göre kafamızda oluşturduğumuz bazı kriterler vardır ve bu kriterlere göre seçimler yaparız.

    Otomobillerde En Sık Yaşanan Arızalar Nelerdir?, En Çok Karşılaşılan Araba Arızaları Nelerdir?, Egzozdan Siyah Duman Çıkması, Frende Titreme, Motorda Güç Kaybı, Elektronik Arızalar, Sızıntılar
  • Ağustos 06, 2020

    Yedek parça ve onarım maliyetleri yeni araç sahibi olmak isteyenlerin ilk önce bakması gereken hususlardan biridir. Ortalama gelire sahip insanlar araçlarının olası bir kazada ya da arızalanma durumunda yedek parça maliyeti ve temin etme kolaylığı bakımından daha uygun araçlara yönelmektedirler.

    Yedek Parçası En Uygun Olan Markalar Hangileri?, Markalara Göre Onarım ve Yedek Parça Maliyetleri, Toyota, Audi ve BMW, İkinci El Araçlar, Orta Donanım Araçlar
  • Ağustos 02, 2020

    1900’lü yılların başında kullanılmaya başlayan turbo motorlar, günümüzde her türlü araçta kullanılmaktadır.  Farklı araba markalarının ve bunlara eş değer motor çeşitleri olsa da son yıllarda en fazla tercih edilen araçlar turbo motorlu araç modelleridir.

    Turbo Motorlu Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler, Turbo Motor Nedir ve Nasıl Çalışır?, Turbo Motorun Sağladığı Avantajlar Nelerdir?, Turbo Araç Kullanımının İpuçları Nelerdir?, Turbo Motor Araç Arıza Nasıl Belli Olur?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR