Blog Başlık

  • Eylül 07, 2020

    Kış sürüşü hem sizin hem de arabanıza artan bir yük getirir ve bu nedenle her şeyin iyi durumda olduğundan emin olmak önemlidir. Birkaç basit kontrol, arıza olasılığını büyük ölçüde azaltabilir ve aynı zamanda aracınızı buz ve karda sürmeyi daha kolay ve daha az stresli hale getirebilir.

    Araç Kış Bakımı için Bilmeniz Gerekenler, Kış Sürüş İpuçları, Araba Kış Bakımında Ana Temeller
  • Eylül 03, 2020

    Güvenli bir sürüş deneyimi yaşamak ya da emniyetli bir yolculuk yapmak isteyen sürücülerin araçlarında kullandıkları lastikleri mevsimsel özelliklere göre belirlemelidir. Özellikle zorlu yol koşullarının oluştuğu kış aylarında kış lastiği kullanmak hem sürüş konforu hem de yol güvenliği açısından son derece önemlidir.

    Kış Lastiği Kullanmanın Avantajları Nelerdir?, Kış Lastiğinin Önemi Nedir?, Kış Lastiği Neden Gereklidir?, Kış Lastiğinin Faydaları Nelerdir?
  • Ağustos 30, 2020

    Arabalardaki fren sistemleri muhtemelen bir aracın en önemli parçalarıdır. Yolda ilerlediğinizi ve bir dur işaretine yaklaştığınızı hayal edin; ayağınızı fren pedalına bastığınızda hiçbir şey olmuyor. Araç nasıl durur ve ne olur? Modern araçlar neredeyse düşünülemez karmaşıklıkla doludur ve binlerce parça güvenli ve konforlu bir sürüş sağlamak için birlikte çalışmaktadır.

    Fren Sistemi Parçaları ve Görevleri Nelerdir?, Fren Sistemleri Türleri, Fren Balataları Ne Zaman Değiştirilmeli?, Disk Frenleri ve Rotorlar Ne Zaman Değiştirilir?
  • Ağustos 26, 2020

    Bugün piyasadaki tüm motor yağı seçenekleriyle, her biri daha iyi, daha hızlı, daha güçlü bir vaadiyle, bunalmaktan dolayı haksız değilsiniz.  Yanlış seçim yapmak istemiyorsunuz. Sürüşünüz için yanlış yağı seçmek motorda hasara neden olabilir. Ama korkmayın! Aşağıda, aracınız veya sürüş durumunuz ne olursa olsun motor yağı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken dört şeye göz atacağız.

    Aracınız için Doğru Motor Yağını Seçerken Dikkate Almanız Gereken 4 Şey
  • Ağustos 22, 2020

    Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte otomotiv sektörü de kendini geliştirmiş ve üretilen farklı araba modellerinin teknik aksamı akıllı teknoloji ile donatılmıştır. Sürücü koltuğuna oturduğunuzda karşınızda yanıp sönen lambaların hangi anlamlara geldiğiniz hiç düşündünüz mü? Yapılan bir araştırmaya göre sürücülerin %98’inin araçlardaki ikaz lambalarının ne anlama geldiğini bilmediği saptanmıştır.

    Arabalardaki İkaz Lambaları Ne Anlama Gelir?, Arabalardaki İkaz Lambaları Neyi Gösterir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR