Mini Cooper Yedek Parça Fiyatları Nasıl

Mini Cooper Yedek Parça Fiyatları Nasıl

Mini Cooper Yedek Parça Fiyatları Nasıl sorusunu birkaç faktörde ele alabiliriz. Mesela orijinal ve garantili yedek parça fiyatları ekonomik fiyatlardan başlamaktadır. Tabi ki yedek parçanın cinsine göre fiyatlar değişmektedir. Mini Cooper markası ile anlaşmalı olan firmaların orijinal yedek parça ürünlerinde fiyat aralığı yaklaşık olarak söylediğimiz gibidir.


Yan sanayi yedek parçalarda ise durum biraz daha farklıdır. Mesela Taiwan ülkesinde üretilen yan sanayi kaporta yedek parçası uygun fiyatlardan başlamaktadır.


Çıkma parçalar ise nispeten daha ucuzdur. Fiyatı konusunda bir şey söylemek mümkün değildir. Nedeni ise çıkma parçaların serbest piyasa koşullarına göre3 fiyatının belirlenmesi ve değişken olmasıdır.


Mini Cooper Yedek Parça


Mini Cooper yedek parça
; motor aksamı, aydınlatma, bakım paketi, karoser seti, elektronik aksamlar ve balat seti olarak sayılabilir.


Motor aksamında; piston, gergi paleti, sibop zinciri, ısı eşanjörü ve alt üst conta takımı gibi parçalar bulunur.


Aydınlatma setinde; far, stop lambası, sinyal lambaları ve sis farı gibi parçalar vardır.


Bakım paketinde; yağ, hava, klima ve yakıt filtreleri ve bakım setleri yer alır.


Karoseri aksamında; tampon ızgarası, panjur, amblem, kürek bakaliti, tampon ve marşbiye kapması gibi parçalar bulunur.


Mini Cooper Süspansiyon


Mini Cooper süspansiyon
sistemi, aracın engebeli arazide giderken, araç içindeki sarsıntıyı en aza indirgemek için tasarlanır.


Mini Cooper Çıkma Parça


Yukarıda saydığımız tüm akşamların, Mini Cooper çıkma parça versiyonlarını bulmak mümkündür. Yukarıdaki sayılanlara, motor parçası da eklenebilir. Ancak motor aksamını çıkma yedek parça olarak satın alırken dikkat etmek gerekir. Çıkma yedek parçalarda garanti olmadığı için mutlaka güvenilir yerden alınmasına özen gösterilmelidir.


Mini Cooper Bagaj Pandizotu


Mini Cooper Bagaj pandizotu, bagajın içindeki kumaştan ve plastikten oluşan kapak parçasıdır. Aksesuar kategorisinde değerlendirilebilecek olan bu parçanın temini oldukça kolaydır. Yedek parçalar arasında da en hesaplı fiyata sahiptir.


Mini Cooper modellerini ait orijinal ve yan sanayi yedek parça fiyatları, aracın modeline ve yılına göre farklılık gösterebilir.
Etiketler: Mini Cooper Yedek Parça fiyatları Nasıl, Mini Cooper Yedek Parça, Mini Cooper Süspansiyon, Mini Cooper Çıkma Parça, Mini Cooper Bagaj Pandizotu, Çıkma yedek parça, Yedek parça
Şubat 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR