Mini Cooper S R56 Yedek Parça

Mini Cooper S R56 Yedek Parça

Mini Cooper S R56 yedek parça, ürünleri ülkemizde bol miktarda bulunmaktadır. Mini Cooper markasının bu modeli, konforlu bir sürüş deneyimini de beraberinde getiriyor.


Farklı görüntüsü, 184 beygir gücü ve 1,6 litrelik beslemeli motoru ile farklı bir havaya bürünüyor.


Çift egzoza sahip olan S R56 modeli boyutlarıyla hem trafikte, hem de park alanlarında sizi daha avantajlı kılıyor.


Mini Cooper Aksesuar


S R6 modeline yönelik üretilen orijinal ve yan sanayi birçok aksesuar bulunur. Mini Cooper aksesuar parçaları farklı markalarla piyasada bol miktarda bulunabilir.


Mini Cooper Güneşlik


Mini Cooper güneşlik
, en çok satılan aksesuar yedek parçalarındandır. Aracın tüm camları için farklı ölçülerde bulunabilir. Aracın cam tavan kısmı için özel olarak üretilen modellerine olan talep, oldukça fazladır.


Mini Cooper Çamurluk Dodikleri


Mini Cooper çamurluk dodikleri
, çamurluk parçasının uzantısı olan yedek parçaya verilen isimdir. Tekerlekler üzerinde bulunan dodikler, araca tekerler tarafından gelebilecek çamurları engeller.


Mini Cooper Modifiye


Mini Cooper modifiye
modellerine ülkemizde pek rastlanmaz. Ancak genel olarak; egzoz, tampon ve süspansiyon üzerinde modifiye olanlar az da olsa bulunabilir.


Ülkemizde genel olarak aksesuar bazında modifiye çalışmalarına rastlarız. Tampon, ses sistemi, arka koltuklara yapılan ilaveler gibi basit modifiye işlemleri, Mini Cooper modellerine uygulanmaktadır.


Mini Cooper Parça Fiyatları Pahalı mı?


Mini Cooper yedek parça fiyatları, diğer araç modellerinin yedek parçalarından biraz daha pahalıya mal olabilir. Aslında yeni model Alman araçlarının bazılarında bu durum söz konusudur. Mini Cooper parça fiyatları pahalı mı sorusuna verilecek cevaplardan bir tanesi de, orijinal yedek parça açısından evettir.


Diğer otomobil markalarında olduğu gibi Mini Cooper modellerinde de yedek parça üretimi, otomobilin yapıldığı fabrikalarda gerçekleşir. Firmanın anlaşmalı olduğu parça üreticileri de yedek parça üretimi yapmaktadır. Yan sanayi ve Mini Cooper çıkma yedek parça fiyatları, orijinallerine göre biraz daha hesaplıdır.
Genelde çıkma yedek parçalar, ülkemizde daha çok tercih edilirler.


Etiketler: Mini Cooper S R56 yedek parça, Mini Cooper Güneşlik, Mini Cooper Çamurluk Dodikleri, Mini Cooper Aksesuar, Mini Cooper Modifiye, Mini Cooper Parça Fiyatları Pahalı mı?, Mini Cooper çıkma yedek parça, Mini Yedek parça
Şubat 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR