Mini Cooper 2020 Yedek Parça

Mini Cooper 2020 Yedek Parça

Mini Cooper 2020 yeni özellikleri ile ülkemizde satışa sunuldu. 3 ve 5 kapılı modelleri ile ülkemizde özellikle çok tutulan Mini Cooper modellerinde LED farlar ve güçlü bir motor bulunuyor.


Mini Cooper Countryman Yedek Parça


En çok tutulan modellerden olan Mini Cooper Countryman modeli, yedek parça bakımından da sahiplerine sıkıntı yaratmıyor.


5 kapısı bulunan modelde LED farlar ve katlanabilir koltuklar dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle iç hacmi oldukça geniş ve bagaj hacmi ise tam bize göre. 4 çeker sistemi, Mini araç markasının diğer modellerinde olduğu gibi Countryman modelinde de bulunuyor.


Tam bir şehir arabası olan Countryman modelinde orijinal ve yan sanayi yedek parça bulmakta sıkıntı yaşamayacaksınız.


Mini Cooper S Yedek Parça


Mini Cooper S modeli, 1,6 motor hacmine sahiptir. Otomatik ve manuel vites seçenekleri ile ülkemizde satışa sunuluyor. Benzin ya da dizel seçenekleri bulunan modelin her iki yakıt türünde yedek parça ürünlerini bulmak mümkündür.


Orijinal ve yan sanayi yedek parça çeşitlerini şase numarasından sorgulayarak bulabilirsiniz.


Mini Cooper Modelleri Yedek Parça Özellikleri


Mini Cooper modelleri
; aydınlatma sistemleri, bakım paketleri ve balata sistemleri yedek parça ürünlerine sahiptir.

LED özelliği sergileyen ön ve arka lamba takımı, karanlık ortamlarda daha iyi görüş açısı sağlıyor. Modele ait yukarıda saydığımız tüm yedek parça ürünlerini hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz.


Mini Cooper Parça Fiyatları Pahalı mı?


Mini Cooper parça fiyatları pahalı mı
sorusunun cevabı, hem evet hem de hayırdır. Yeni çıkan modellere ait olan orijinal yedek parçalar biraz pahalıdır. Özellikle servisten satın alınan orijinal yedek parçalar diğerlerine oranla daha pahalıdır. Ancak yan sanayi yedek parçalar, orijinal olanlardan daha hesaplıdır.


Mini Cooper Güneşlik


Mini Cooper güneşlik
, markanın birçok modelinde bulunur. En çok aranan yedek parçadır. Cam tavandan gelen güneşleri engellemeye yarayan güneşlik yedek parçasının orijinalini ve yan sanayi olanını bulmak oldukça kolaydır. Yaygın olarak üretilen parçalardandır.


 

Etiketler: Mini Cooper 2020, Mini Cooper Countryman Yedek Parça, Mini Cooper S Yedek Parça, Mini Cooper Modelleri, Mini Cooper Parça Fiyatları Pahalı mı?, Mini Cooper Güneşlik, Mini Cooper yedek parça
Mart 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR