Land Rover Türkiye

Land Rover Türkiye

Land Rover Türkiye üzerinde satılan modellerine ait olan yedek parçaların özelliklerinden bahsedeceğiz. Land Rover marka araç sahiplerinin hesaplı ve kaliteli yedek parça bulmalarına yardımcı olacağız.


Land Rover Sport Yedek Parça


Land Rover Sport
modeli ülkemizde çok fazla satılmasa da, bu modele sahip olanlar da yedek parçaları nereden bulacaklarını merak ediyorlar.


Modele ait yan sanayi ve orijinal yedek parçaları şase numarasından sorgulayarak kolayca bulabilirsiniz. internet üzerinden yedek parça satışı yapan firmalardan da fiyat sorgulaması ya da karşılaştırması yapabilirsiniz.


Land Rover Freelander Yedek Parça


Land Rover Freelander
modeli en çok satılan modeller arasında yer alır. Dolayısıyla modele ait yedek parça bulması da oldukça kolaydır. Ancak yan sanayi yedek parça alırken, dikkat etmek gerekir.

Satın alınan firmanın güvenilir olması önemlidir. Ayrıca sattığı yedek parçaya garanti vermesi de gerekir.


Land Rover Discovery Yedek Parça


Land Rover Discovery
modeli de bir başka çok satılan araçlar arasında yer alır. Özellikle ülkemizde bu model oldukça sevilmiştir. Modele ait yedek parça ürünlerini birçok yerde bulabilmek mümkündür.


Land Rover Velar Yedek Parça


Land Rover Velar
modelinin en belirgin özelliği yeni üretim olmasıdır. Land Rover firmasının ülkemizde yaygın servis ağı bulunur. Ayrıca yedek parça sıkıntısı çekilmez.


Aracın şase numarasından uyumlu olan yedek parça ürünleri bulunabilir ve fiyat karşılaştırması yapılabilir.


Land Rover Defender Yedek Parça


Land Rover Defender
arazi aracıdır. 4 çekiş özelliği ve motorunun güçlü olması gibi nedenlerden dolayı, macera severler tarafından daha çok tercih edildiğini söyleyebiliriz. En çok yedek parça ürününe ihtiyacı olan modellerdendir.


Land Rover Freelander 2 Yedek Parça


Land Rover Freelander 2
benzinle çalışır. SUV kasa tipine sahiptir. 100 kilometrede 9,6 litre yakıt tüketir. Ülkemizde Jeep tarzı araçların satışının artmasından sonra, Land Rover Freelander modeli de adeta ilgi odağı haline geldi. Hem modelin hem model için üretilen yedek parçaların satışları da diğer modellere göre daha fazladır.


 

Etiketler: Land Rover Türkiye, Land Rover Sport, Land Rover Freelander, Land Rover Discovery, Land Rover Velar, Land Rover Defender, Land Rover Freelander 2, Land Rover yedek parça
Mart 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR