Land Rover Defender Yedek Parça Kataloğu

Land Rover Defender Yedek Parça Kataloğu

Land Rover Defender yedek parça kataloğu, orijinal yedek parça ürünlerin özelliklerinin ve fiyatlarının yer aldığı kitapçıklardır. Kataloglarda, aracın modeline göre ve araca ait tüm parçalar resimleri ile birlikte sıralanır.


Land Rover Defender Kaporta Parçaları


Land Rover Defender kaporta parçaları
; arka çamurluklar, sinyal sacları, taban sacları ve çamurluk üstü davlumbazlar olarak sayılabilir.


Yukarıda adları sayılan tüm yedek parçalar, orijinal ve yan sanayi olarak üretilmektedir. Ayrıca, kullanılmayacak durumda olan ancak bazı parçaları hala sağlam olan Land Rover Defender araçlarından alınan yedek parçalarda, çıkma parça olarak satılmaktadır.


Çıkma parçaların bazıları, küçük tamirat işlemlerinden sonra satışa sunulur.


Defender Ön Konsol


Defender ön konsol
, aracın tüm fonksiyonlarının gösterildiği panel kapaklarıdır. Plastik malzemeden üretilirler.


Ön konsol parçaları üç bölümden oluşur. Sağ, sol ve orta konsolların ölçüsü Land Rover araçlarının modellerine göre farklılık gösterir.


Defender modellerinde yan sanayi ve çıkma parça olarak ön konsol parçası bulunur. Ayrıca orijinal yedek parça ürünleri de internet ortamından satın alınabilir.


Land Rover Defender Koltuk Takımı


Land Rover Defender koltuk takımı
yıprandığında ya da zarar gördüğünden değiştirilmelidir. Bazı durumlarda koltuk döşemeleri tamir edilemeyecek durumda olabilir. Özellikle kumaş cinsinin ve renginin bulunamadığı durumlarda, koltukların tamamının değiştirilmesi gerekir.


Land Rover Defender Modifiye


Land Rover Defender arazi aracı olduğu için satın alan kişilerin birçoğu, modeli modifiye işlemlerinden geçirirler. Land Rover Defender Modifiye işlemlerinde, aracın çamurluk ve kaporta kısımlarına ekleme yapılır. Ayrıca gece görüşünün daha iyi sağlanması adına, üst kısma spot lambalar eklenir.


Land Rover Defender Çamurluk


Land Rover Defender çamurluk parçası, zorlu arazi koşullarında çabuk yıpranır ve değiştirilmesi gerekir. Yan sanayi, orijinal ve çıkma yedek parça ürünleri ile çamurluk parçası değişimi yapılabilir.


Yedek parçalardan en ucuz olan çıkma parçadır. Çıkma yedek parça her ne kadar ucuz olsa da, garantisi olmadığı için satın alınması riskli olabilir.


 

Etiketler: Land Rover Defender Yedek Parça Kataloğu, Land Rover Defender Kaporta Parçaları, Defender Ön Konsol, Land Rover Defender Koltuk Takımı, Land Rover Defender Modifiye, Land Rover Defender Çamurluk, Yedek parça, Çıkma yedek parça
Şubat 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR