Land Rover Defender Yedek Parça Fiyatları

Land Rover Defender Yedek Parça Fiyatları

Land Rover Defender yedek parça fiyatları, ürünlerin orijinal ya da yan sanayi olma durumlarına göre değişir. En çok talep edilen yedek parça ürünleri; hava filtresi, bakım seti, far setleri, yağ filtresi gibi ürünlerdir.


Land Rover Defender Kaporta Parçaları


Land Rover Defender kaporta parçaları
, en çok talep gören yedek parçalardandır.


Defender arazi aracıdır. Çoğunlukla zorlu arazi koşullarında kullanılır. Bu yüzden kaporta bölümleri en fazla aşınan parçalar arasındadır.


Defender kaporta yedek parçaları; kapı kolu, kapı üst havalandırması, arka cam köşe tutucusu, kapı kilit tutucu sac, arka parçalık seti olarak sayılabilir.


Bu parçaların; yan sanayi, orijinal ve çıkma türlerini bulabilmek mümkündür. En çok satılan türü çıkma parçalardır. Land Rover Defender parçaları çabuk aşındığından dolayı, çıkma yedek parça daha az maliyetli olmaktadır. 


Land Rover Defender Modifiye


Land Rover Defender Modifiye
işlemleri, aracın gücünü artırmak için yapılır. Ancak bu konuda çok fazla seçenek bulunmaz. Arazi aracı olduğu için çekiş gücünü artırmak ya da ilave eşya koymak için bazı aksesuarlar eklenir.


Aracın ön tavan bölümüne aydınlatma elemanları yerleştirilir. Bu sayede karanlık ortamlarda araştırma yapılabilir.


Ön ve arka tampon güçlendirilerek araç daha dayanıklı hale getirilir.


Defender 110 Aksesuarları


Defender 110 Aksesuarları
; yan basamak, plaka ve sis ayak, amortisör körük, frezeli kapak, şanzuman yağ haznesi olarak sayılabilir. Saydığımız bu yedek parçaların dışında, bakım seti, filtre setleri ve aydınlatma setleri de en çok satın alınan yedek parça ürünleridir.


Dayanıklılık ve uzun süre kullanım açısından, orijinal yedek parça tercih edilebilir. Yan sanayi bazı kaliteli markalar da satın alınabilir.


Defender Jeep Yedek Parçaları


Defender Jeep yedek parçaları
; Britpart sis lamba seti, bakım seti, filtre setleri, vites ve arazi kolu topuz takımı ve diğer yedek parçalar olarak sayılabilir. Tüm bu yedek parçaların orijinal ve yan sanayi türleri bulunur.


Ancak en fazla çıkma yedek parça, Defender Jeep modellerinde satılmaktadır.

 
Etiketler: Land Rover Defender yedek parça fiyatları, Land Rover Defender Kaporta Parçaları, Land Rover Defender Modifiye, Defender 110 Aksesuarları, Defender Jeep Yedek Parçaları, Land Rover, Land Rover Yedek Parça
Şubat 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR