Sıfır Araç Fiyatları 2022

Sıfır Araç Fiyatları 2022

Sıfır Araç Fiyatları 2022

Gelir grubu ne olursa olsun birçok kişinin hayalleri arasında araba sahibi olmak vardır. Özellikle de sıfır araç almak her müşteri için heyecan verici bir olaydır. Araba almak için doğru zaman ne zaman, diye merak eden birçok araba müşterisi 2021 yılının sonlarına geldiğimiz şu günlerde araştırmalar yapıyor. Her yılın son aylarında sonraki yılın araçları, özellikleri konuşulur ve araştırılır.

Ancak 2021 yılı içerisinde önce araç üretimindeki artışla bir miktar araç fiyatlarında düşüş görülse de bu düşüş kısa süreli olmuş ve özellikle dalgalı kur, çip krizi, korona virüs etkilerinin devam ediyor olması nedeniyle araç fiyatlarına ciddi oranlarda zam gelmişti. Bu zam artışı, araba hayali kuran birçok kişinin hayallerini 2022 ertelemesine neden oldu.  Bu yüzden sıfır araç fiyatları 2022 her zamankinden daha da fazla merak konusu oldu. Genel öngörü araç fiyatlarında yılbaşından itibaren büyük artışlar olacağı yönünde.

Sıfır BMW Fiyatları 2022

Alman markası BMW’nin 2022 yılı araçlarına baktığımızda, 1 serisinde Sıfır BMW Fiyatları 2022 yılında 559 bin liradan başlayacağı ve aynı serinin en üst modelinde ise araç fiyatlarının bir milyonun üzerinde olacağı uzmanlar tarafından ön görülüyor.

Sıfır Jaguar Fiyatları 2022

İngiliz otomobil devi Jaguar’ın, 2021 Haziran ayından sonra 160 beygir gücü, 8 ileri özelliği, modern tasarımı ve yeni makyajı ile Türkiye piyasasına sunduğu E-Pace modeli sonrasında Sıfır Jaguar Fiyatları 2022 oldukça merak konusu.

Jaguar araçlarda aracın kalite ve prestijinden kaynaklı olarak yedek parça fiyatları, başka araç modellerine göre karşılaştırıldığında biraz daha pahalıdır. Yedek parça oto market sektöründe markalaşan YEDPAMA olarak bizler %15’e varan indirimler ile müşterilerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz.

Sıfır Mini Cooper Fiyatları 2022

Mini Cooper, 2022 modeli için ön ve arka tamponlarını güncelleme, tekerlek tasarımındaki değişiklik, ızgaradaki değişim, eklenen yeni renk seçenekleri, direksiyon sisteminden tavan mekanizmasına kadar yapılan yeni tasarımları ve daha büyük motoru olması gibi özellikleri ile 2022 yılının çok konuşulacak araçları arasında yer alacağa benziyor. Sıfır Mini Cooper Fiyatları 2022 yılında 23.750 dolar ile piyasaya giriş yapacağı öngörülüyor ancak ne zaman çıkacağına dair herhangi bir net bilgi yok.

Sıfır Land Rover Fiyatları 2022

Menşei İngiltere olan Land Rover’ın adından çok söz ettiren Range Rover serisinin, 105.350 dolardan başlayan fiyatlarda anahtar teslim olacağı görülüyor. Dolar kurundaki dalgalanmanın yılbaşındaki yönü araç fiyatlarının da tam belirleyicisi olacak. 

Orijinal Yedek Parça Online Sipariş

2022 yılına girmeye hazırlandığımız şu günlerde sıfır araç fiyatları kadar merak edilen bir diğer önemli konu ise oto yedek parça fiyatları. Aracı bulunan ve araç bakımlarını gelen zamlarla birlikte erteleyen veya sıfır araç almayı planlayıp oto yedek parça seçenekleri konusunda kafası karışan müşterilerimize doğru adreste olduklarını söyleyebiliriz. 

Araç seçimi kadar oto yedek parça seçiminin de çok önemli olduğunu belirtmeliyiz. Özellikle sırf ucuz üretim olsun diye kaliteden ödün verilen yedek parçalar, aracınızda geri dönüşü mümkün olmayan arızalara sebebiyet verecektir ve bunun faturası daha pahalı olacaktır.

YEDPAMA olarak BMW, Jaguar, Mini Cooper, Land Rover markalı araçlarınız için  yedek parça çeşitlerini sizlere sunmakta ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak doğru oto yedek parça seçimi yapmanıza yardımcı olmaktayız. Yedpama oto yedek parça fiyatlarımızdaki  %15’e varan indirimler sayesinde cebinizin ve aracınızın dostuyuz. 

İstanbul, Bursa, Antalya, Ankara, İzmir, Maslak, Sarıyer gibi çok talep gören yerler de dahil olmak üzere, alanında uzman ekibimizle 7/24 güvenilir ve kaliteli hizmet veriyoruz. Türkiye’nin her yerine telefon ile sipariş verebileceğiniz gibi online sipariş hattımızı da kullanarak sipariş verebilirsiniz. Üstelik yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişler için herhangi bir kargo ücreti ödemezsiniz. Oto yedek parça seçenekleri ile ilgili canlı destek hattımızdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Etiketler: Sıfır Araba Fiyatları 2022, sıfır bmw fiyatları 2022, sıfır jaguar fiyatları 2022, sıfır mini cooper fiyatları 2022, sıfır land rover fiyatları 2022, orijinal yedek parça online sipariş, oto yedek parça
Aralık 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR