Şaseden Parça Sorgulama

Şaseden Parça Sorgulama

Şaseden parça sorgulama

Her araç sahibinin korkulu rüyası internetten alacağı oto yedek parçanın yanlış yedek parça olmasıdır. Şaseden parça sorgulama işlemleri bu nedenle çok önemlidir.

Şase numarası nedir ?

Şase no tüm otomobillerde olan, otomobil üreticisinin verdiği kimlik numarasıdır. Şase numarasına göre parça sorgulama sonucu edindiğiniz bilgilere göre yedek parça seçimi yaparsanız nokta atışı bir sonuç elde etmek mümkündür.

En ucuz yedek parça fiyatı arayışı için devamlı güncel tutulan Yedpama Online Mağazamızdan ihtiyacınız olan tüm Bmw, Mini, Land Rover, Jaguar markalı araçlar için yedek parçayı bizde bulacaksınız.

Şase Numarası Nerededir?

Toplamda 17 haneden oluşan, rakam ve büyük harflerin de olduğu şase numarası çoğu binek araçlarda ortak bulunan yerler; 

  • Ön camın altında, arabanın şoför tarafında
  • Sürücü tarafındaki ön kapıyı açın ve kapının araca kilitlendiği alanın etrafına bakın.
  • Motor bloğu üzerinde
  • Kaputun altında sol çamurlukta

Karakter

Ülke Kodu

A, B, C, D, E, F, G, H 

Afrika'da Üretim

J, K, L, M, N, P, R 

Asya'da Üretim

S, T, U, V, W, X, Y, Z 

Avrupa'da Üretim

1, 2, 3, 4, 5 

Kuzey Amerika'da Üretim 

6,7

Okyanusya Ülkelerinde Üretim

8,9

Güney Amerika'da Üretim

Şase no ile neler yapılır?

Şase numarası sayesinde ulaşabileceğiniz araç bilgileri yedek parça sorgulamanın yanı sıra, kilometrehasar, boya renk kodu, borç, trafik cezası, şaseden parça sorgulama, çalıntı araç sorgulama, teyp radyo kodu bulma, filtre sorgulama, araba fabrika çıkış özellikleri sorgulama, araç garanti sorgulama gibi bir çok yapabilmek mümkündür. Şasi numarası (VIN) ile sorgulama yaparak araç için en doğru parçayı Yedpama Online Mağazamızdan veya telefon ile sipariş ederek satın alabilirisniz.

Yedek Parça Oto Market

Yedpama olarak Bmw, Jaguar, Mini Cooper, Land Rover markalı araçlar için birçok yedek parça çeşitlerini sizlere sunmaktayız. Sizin ve aracınızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yedek parça seçimi yapmanıza yardımcı olmaktayız. Güvenilir hizmet anlayışımız ve profesyonel ekibimiz ile İstanbul, Ankara, İzmir, Maslak, Sarıyer  gibi en çok talep olan yerler de dahil yedek parça oto market çerçevesinde sizlere 7/24 hizmet vermekteyiz.

Sizler de bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanmak için bizlere ulaşabilirsiniz. Satın alacağınız yedek parçaların kaliteleri ile ilgili detaylı bilgi alarak bilinçli şekilde seçiminizi yapabilirsiniz. Kaliteden ödün vermeyen hizmet politikamız sayesinde hem aracınızca hem de hayatınızda kalitenin tadını çıkartabilirsiniz.

 

Etiketler: Şaseden Parça Sorgulama, Şase numarasına göre parça sorgulama, Şase Numarası Nerededir?, yedek parça sorgulamanın, Bmw, Jaguar, Mini Cooper, Land Rover, yedek parça
Aralık 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR