Jaguar Modelleri Yedek Parça

Jaguar Modelleri Yedek Parça

Jaguar modelleri yedek parça ürünleri, modellerin üretim yılına ve model türüne göre farklılık gösterir. En fazla talep edilen jaguar yedek parça ürünleri; motor aksamına ait olan yedek parçalar, bakım paketleri, aydınlatma sistemleri, elektronik aksamlar, karoseri parçaları ve balata sistemleridir.


Jaguar XF Yedek Parça


Aydınlatma yedek parça ürünleri, Jaguar XF yedek parça olarak oldukça önemlidir. Aydınlatma sistemleri; sis lambası, stop lamba, arka sinyal lambaları ve normal farlar olarak sıralanabilir.


Yukarıda sayılan tüm yedek parçaların, Jaguar modellerine uygun üretimleri bulunur. Jaguar yedek parçaları orijinal olarak satın almak isterseniz, biraz daha fazla para ödemek zorunda kalabilirsiniz. Eski modellere ait olan yedek parça ürünlerinin fiyatı, yenilerine göre biraz daha hesaplıdır.


Jaguar XE Yedek Parça


Jaguar XE yedek parça
ürünlerinden olan motor aksamları, Jaguar modellerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Jaguar markasının tüm modellerinde; piston, geri paleti, sibop, zincir, ısı eşanjörü ve alt üst conta takımı yer alır.


Jaguar XJ Yedek Parça


Jaguar firmasının ürettiği en klas modellerden bir tanesidir. Jaguar XJ yedek parça özelliklerini öğrenebilmek için modelin özelliklerine bakmak gerekir.


Motor hacmi 2.993 cc’dir. Dakikada 2000 devir yapar. Azami hızı 250 km/saattir. Şehir içinde 100 kilometrede 7.0 litre yakıt tüketir. Oldukça tasarrufludur.


Jaguar Orijinal Yedek Parça


Jaguar orijinal yedek parça
arasında, bakım setleri önemli bir yer tutar. Bakım setleri; hava filtresi, yağ filtresi, klima filtresi ve şanzıman filtresi gibi parçalardan oluşur.


Jaguar Yan Sanayi Yedek Parça


Yukarıda saydığımız parçaların orijinalleri olduğu gibi Jaguar yan sanayi yedek parça ürünleri de bulunur.


Yan sanayi ürünler, Jaguar firmasının ürettiği tüm modellere yönelik yedek parça üreten firmalar tarafından sağlanır. Orijinal parçalara göre daha hesaplıdırlar. Üstelik son derece kolay bulunurlar. Ülkemizde de Jaguar markasının birçok modeline ait yedek parça ürünleri kolaylıkla bulunabilir ve oldukça hesaplıdır.


 

Etiketler: Jaguar modelleri, Jaguar XF Yedek Parça, Jaguar XE Yedek Parça, Jaguar XJ Yedek Parça, Jaguar Orijinal Yedek Parça, Jaguar Yan Sanayi Yedek Parça, Jaguar yedek parça, Yedek parça
Mart 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR