En Sessiz Lastik Modelleri Hangileridir

En Sessiz Lastik Modelleri Hangileridir

En Sessiz Lastik Modelleri Hangileridir

Aracınızın performansını etkileyen en önemli unsurlardan biri de kullandığınız lastik modellerinin özellikleridir. Tercih ettiğiniz araç lastiğinin özellikleri; aracınızın yol tutuşunu, sürüş keyfini ve konforunu artırır. Bu nedenle mevsim şartlarına uygun olan lastik çeşitleri ile daha kaliteli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Yaz ve kış ayaları için özel olarak üretilen lastik modelleri hem güvenli bir şekilde seyir etmenizi sağlar hem de aracınızın yol performansını ekstra artırır.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra, bazı lastik modelleri gürültü azaltma, daha sessiz çalışma ve daha az disebel değerine sahiptir. Sound Comfort özelliği bulunan lastik seçenekleri ile daha keyifli yolculuklar yapabilir, sürüşünüzü daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. İşte, tercih edebileceğiniz en sessiz lastik önerileri…

En Sessiz Yaz Lastikleri Hangileri?

Yaz mevsiminin özel hava şartlarına uygun olarak tasarlanan yaz lastiklerini kış mevsimi dışında yılın diğer aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüksek kalite standartlarında üretilen yaz lastikleri, aracınızın viraj alma ve fren kapasitesi gibi konularda üst düzey performans sergiler. Desen, yol tutuşu ve performans özellikleri dışında en sessiz lastik çeşitlerini de yaz lastiği modelleri arasında bulabilirsiniz. En sessiz yaz lastiği modellerinden bazıları şunlardır:

GoodYear EfficientGrip

En sessiz lastik çeşitlerinden biri GoodYear’ın EfficientGrip serisidir. Uzun yol koşullarında maksimum performans ve konfor özelliklerinin yanı sıra yakıt tasarrufu açısından da en iyi yaz lastiği modellerinden biri olarak öne çıkan modelin diğer özellikleri şöyledir:

• Lastiğin silika sırt bileşeni sayesinde daha uzun ömürlü bir kullanım imkanına sahip olursunuz.

• EfficientGrip serisi yaz lastiği ile ıslak zemin sınıfındaki diğer lastik modellerine göre daha yüksek bir performans ve daha kısa frenleme mesafesi ile güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

• Ayrıca, GoodYear EfficientGrip, FullSwing teknolojisiyle üretilmiş olup, daha az karbon emisyonu oluşmasını sağlayarak aracınızın yakıt tasarrufu yapmasını sağlamaktadır. En önemlisi de Sound Comfort teknolojisi ile tasarlanan model, aracınızın gürültü seviyesini %50 oranında azaltmaktadır.

Bridgestone Potenza S001

Viraj hakimiyeti, mükemmel yol tutuşu, kuru ve ıslak zeminde üst düzey performans sergileyen Bridgestone Potenza S001 serisi aynı zamanda kısa fren mesafesi ile de sınıfının en iyi yaz lastiği modelleri arasındadır. Ferrari ve Aston Martin Rapide gibi yüksek performanslı otomobiller için üretilen S001 serisinin diğer özellikleri şöyledir:

Bridgestone Potenza S001 serisinin en önemli özelliklerinden biri 68 desibel ses seviyesi ile en sessiz lastik modelleri arasında ilk sıralarda yer alır.

Ultra Yüksek performans lastiği olarak bilinen model, dünyanın en iyi ve en güçlü otomobilleri tarafından tercih edilmektedir.

Sürüş performansını farklı bir deneyime dönüştürülen S001serisi, Bridgestone Potenza RE050 modelinde kullanılan teknoloji ile geliştirilmiştir.

En sessiz yaz lastiği modelleri arasında; Falken Ziex ZE 310 Ecorun ses seviyesi 68 desibel, Nokian Wetproof ve Fulda SportControl ise 68 desibel ses seviyesi ile tercih edilen en sessiz lastik çeşitleri arasında yer alır.
 
Etiketler: En Sessiz Lastik Modelleri Hangileridir, En Sessiz Yaz Lastikleri Hangileri?, GoodYear EfficientGrip
Haziran 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR