Elektrikli - Hybrid Araba Mini Cooper Modelleri

Elektrikli - Hybrid Araba Mini Cooper Modelleri

Elektrikli - Hybrid Araba Mini Cooper Modelleri

 

Türkiye otomotiv sektörünün gözde araçlarından biri haline gelen İngiliz menşeili Mini Cooper 2022 yılına girmeye hazırlandığımız şu günlerde geniş ürün yelpazesi ile 2022’nin yine merakla beklenen listesinin başlarında yer alıyor. Bu yazımızda elektrikli – hybrid araba mini cooper modellerinden ve bu modellerin özelliklerinden bahsedeceğiz.

 

Mini Cooper Elektrikli Araba Modelleri 2022

 

Mini Cooper gerek tasarımı gerek sportif görünümüyle çok tercih edilen bir araç markasıdır. 2022 yılında piyasada yer alacak olan Mini Cooper modellerinde 3 kapılı modelleri, 5 kapılı modelleri, üstü açık modeli, büyük aile aracı özelliği bulunan modeli, SUV modeli ve Mini Cooper Elektrikli Araba Modelleri 2022 Mini Cooper SE modeli ve tabii ki Mini Cooper özel üretim arabası Mini John Cooper Works modelleri merakla bekleniyor.

 

Mini Cooper Elektrikli Araba Modelleri Ve Fiyatları

 

Mini Cooper elektrikli araba modelleri 2022 Mini Cooper SE, üç donanım paketi ile karşımıza çıkmaktadır. Bunların ilki kalitesinden asla ödün vermeyen standart donanıma sahip Mini Cooper SE Classic, ikincisi daha fazla teknoloji içeren Mini Cooper Signature, üçüncüsü ise kapsamı ve teknolojisi daha da geniş olan Mini Cooper SE Iconic model donanım paketleridir.

 

Bu donanım paketleri ile sunulan Mini Cooper elektrikli araba modelleri 2022 yılında farklı renk seçenekleri ile müşterilerinin ilgisini çekmektedir. Mini Cooper elektrikli araba modeli SE aynı zamanda yan ayna kapaklarında da farklı renk seçenekleri sunuyor. Mini Cooper SE deri koltuklarında, jantlarda sunduğu renk çeşitliliği ile de otomotiv sektörüne renklilik katmaya 2022 yılı araçları ile devam ediyor.

 

Elektrikli dinamik motoru sayesinde 0 km’den 100 km hıza ulaşma süresi 7,3 saniye olan Mini Cooper elektrikli araba modeli Mini Cooper SE, ECO modu ile menziliniz azaldığında şarj istasyonuna kadar varacağınız yolda tasarruflu sürüş imkanı sunuyor.

 

Mini Cooper elektrikli araba modelleri ve fiyatları konusunda arayışta olan otomobil müşterileri için tamamen elektrikli Mini Cooper araçlarının 818,177 TL’den başlayan fiyatlarla listelendiğini belirtelim.

 

Mini Cooper Elektrikli Araba Kaç Km Gider

 

Aracın tasarım özellikleri bir yana Mini Cooper elektrikli araba kaç km gider sorusu 2022 yılında Mini Cooper almayı düşünenler için merak konusu. Tamamen elektrikli Mini Cooper SE 232 km menzile sahiptir. Evde şarj veya Türkiye’de bulunan mevcut 600’e varan şarj istasyonlarında şarjlama imkanı bulunmaktadır. Araç, DC hızlı şarj istasyonlarında yapılacak 35 dakikalık hızlı şarjlama ile %80 menzil ihtiyacını karşılamış olacaktır.

 

Mini Cooper Elektrikli Araba Aksesuarları

 

YEDPAMA oto yedek parça marketi online olarak hizmet vermeye başladığımız günden beri aksesuar arayışında olan otomobil kullanıcılarının da ziyaret merkezi haline geldik. Sunmuş olduğumuz avantajlı alışveriş seçenekleri ile aracınızda kullanmak istediğiniz mini cooper elektrikli araba aksesuarları ihtiyaçlarınızı marka ve model seçeneklerini girerek sitemizden inceleyebilir ve online sipariş hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

 

Mini Cooper Elektrikli Araba Yedek Parça Fiyatları

 

Mini Cooper elektrikli araba yedek parça fiyatlarını inceleyecek olursak öncelikle şunu söyleyelim ki bu araçlar elektrikli motorla çalıştığı için daha az hareketli parça bulundurmaktadır. Bu da bakım işlemleri konusunda araç sahibine tasarruf sağlamaktadır. Yağ değişimi, debriyaj değişimi bu araçlarda bulunmamaktadır. Batarya ömrü için de 8 yıl veya 100.000 km garanti süresi bulunmaktadır. Herhangi bir yedek parça ihtiyacınız olduğunda da YEDPAMA ile alışverişinizi online olarak yapabilir, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile yapacağınız alışverişlerde 6 taksit imkanından ve uygun fiyata kaliteli hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Mini Cooper Elektrikli Araba Modelleri Ve Fiyatları 2022, Mini Cooper Elektrikli Araba Kaç Km Gider, Mini Cooper Elektrikli Araba Aksesuarları, Mini Cooper Elektrikli Araba Yedek Parça Fiyatları
Ocak 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR