Elektrikli – Hybrid Araba Land Rover Modelleri

Land Rover Modelleri

Elektrikli – Hybrid Araba Land Rover Modelleri

 

Elektrikli araçlar, yerleşim yerlerindeki hava kalitesinin korunması, daha sessiz çalışmaları ve daha hızlı olmaları gibi daha birçok nedenle son yılların çok konuşulan ve tercih edilen araçları haline gelmeye başlamıştır. Elektrikli otomobil, isminden de anlaşılacağı gibi elektrik enerjisi ile çalışan araçlardır. Dizel veya benzinli araçlar akaryakıt istasyonundan yakıt alırken, elektrikli araçlar şarj istasyonlarından enerji toplarlar.

 

Yine özellikle son yıllarda hayatımıza giren Hybrid araçlar ile otomotiv sektöründe çeşitlilik artmaktadır. Elektrikli araç ve hybrid (hibrit) birbiriyle aynı sanılsa da ikisi arasındaki en önemli fark, sahip oldukları motor türleri ve çalışma prensipleridir. Hybrid otomobillerde hem elektrikli hem benzinli olmak üzere iki motor kullanılırken, elektrikli otomobillerde tek motor vardır. Elektrikle çalışan tek motoru olduğu için de tam elektrikli araçlarda yakıt tüketimi yoktur.

 

Land Rover Elektrikli Araba Modelleri 2022

 

Land Rover benzinli ve dizel araçları yanı sıra (plug in Hybrid) (PHEV) Land Rover hybrid araçları ile her geçen gün müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Discovery Sport modelleri ve daha birçok yenilenmiş Land Rover elektrikli araba modelleri 2022 yılında da otomotiv sektöründe isminden çok söz ettireceğe benziyor.

 

Land Rover Elektrikli Araba Modelleri ve Fiyatları

 

Plug in Hybrid PHEV özelliği ile piyasada çok konuşulan modelleri üreten Land Rover araçların, Plug in Hybrid özelliğinden bahsedelim. Bu özellik, içten yanmalı motor özelliğini ve elektrikli motor özelliğini bir arada kullanma imkanı sunan bir sistemdir. PHEV özelliği sayesinde aracınızı isterseniz tamamen elektrikli olarak kullanabilir ve sessiz bir sürüş ile yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.

 

Mild Hybrid teknolojili dizel motoru ile 2022 yılında Türkiye’de anahtar teslimi gerçekleşecek olan Yeni Range Rover için lansmanda 5.468.000 TL fiyat başlangıç fiyatı olacağı Ekim ayında duyurulmuştu. Land Rover elektrikli araba modelleri ve fiyatlarının tam listesi ile resmi açıklamalarının önümüzdeki günlerde yapılmasını bekliyoruz.

 

Land Rover Elektrikli Araba Kaç Km Gider

 

İlk defa elektrikli araç kullanacak veya Land Rover araçlarını tercih edecek müşteriler Land Rover elektrikli araba kaç km gider merak etmektedir. Land Rover Elektrikli  Range Rover modelinin yaklaşık olarak kırk sekiz km menzili vardır.  Range Rover Evoque ve Range Rover Discovery Sport elektrikli modeller ise ortalama elli beş km menzile sahiptirler. PHEV Plug in Hybrid özelliği olan bu modellerde daha uzun mendil desteklemek adına diğer içten motorlu araçlarda olduğu gibi aynı prensiple çalışan benzinli motor bulunmaktadır.

 

Land Rover Elektrikli Araba Aksesuarları

 

Land Rover elektrikli araba sahipleri, araçlarına kendilerine özgü stil, tasarım kazandırmak için zaman zaman aksesuar arayışına girmektedirler. İç ve dış tasarım, taşıma ve römork çekme aksesuarları, port bagajlar, birbirinden farklı jant ve subab kapakları ile dilediğiniz Land Rover elektrikli araba aksesuarları çeşitleriyle aracınızı çok daha kişisel bir görünüme kavuşturabiliriz.

 

Land Rover Elektrikli Araba Yedek Parça Fiyatları

 

Land Rover oto yedek parça marketi YEDPAMA olarak oto yedek parça çeşitleri ve  kaliteli hizmet anlayışımız ile 7/24 hizmetinizdeyiz. Üstelik firmamızdan yapacağınız yedek parça oto market alışverişlerinizde %15’e varan indirim avantajından yararlanabilirsiniz. 250 TL ve üzeri yapacağınız alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.

 

Siz de Land Rover elektrikli araba yedek parça alışverişinizi şansa bırakmayıp müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamızla iletişime geçiniz. İhtiyacınız olan Land Rover elektrikli araba yedek parça fiyatları hakkında detaylı bilgi almak, oto yedek parça seçiminizi birlikte yapmak için bizi arayabilir, telefonla veya online sipariş verebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Elektrikli – Hybrid Araba Land Rover Modelleri, Land Rover Elektrikli Araba Modelleri 2022, Land Rover Elektrikli Araba Modelleri ve Fiyatları, Land Rover Elektrikli Araba Kaç Km Gider, Land Rover Elektrikli Araba Aksesuarları, Land Rover Elektrikli Araba Yedek Parça Fiyatları
Aralık 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR