Elektrikli - Hybrid Araba Jaguar Modelleri 2022 Fiyatları

Elektrikli - Hybrid Araba Jaguar Modelleri 2022 Fiyatları

Elektrikli – Hybrid Araba Jaguar Modelleri

TÜİK verilerine göre 2011 yılından beri Türkiye’de elektrikli - hybrid araçlar yer almaya başladı ancak kullanıcı sayısı her geçen yıl daha da artmaktadır. Bu verilerden de anlaşılacağı üzere elektrikli – hybrid arabalar, dünyada ve Türkiye’de son günlerde otomotiv sektörünün gözde araçlarıdır. Elektrikli araçlar kategorisinde Jaguar elektrikli araba modelleri gerek tasarımı, gerek teknolojisi, sessiz sürüş deneyimi ile adından çok söz ettirmekte ve Jaguar elektrikli araba modelleri 2022 yılında da otomotiv sektöründe merakla beklenen araçlar listesinde yer almaktadır.

Jaguar Elektrikli Araba Modelleri 2022

Jaguar elektrikli araba modellerinden Jaguar I-Pace S , Jaguar I-Pace SE, Jaguar I-Pace HSE tamamen elektrikli modellerdir. Bu araçlar içten yanmalı motor bulundurmamaktadır. Tamamen elektrikli olması sebebiyle hybrid modellere göre daha uzun menzile sahiptirler. MILD Hybrid Jaguar araçlara baktığımızda ise karşımıza dört model çıkmaktadır: Jaguar F –Pace (Suv), Jaguar E-Pace (SUV), Jaguar XF (Sedan), Jaguar XE (Spor sedan). Bu araçlarda ise hybrid sistemi sayesinde elektrikli ve içten yanmalı olmak üzere iki motor bulunmaktadır.

Hareketli çizgilerden oluşan dış tasarımı, teknoloji ile donatılmış ve geniş hacimli iç tasarımı, akıllı asistan ve daha birçok özelliği sayesinde Jaguar elektrikli araba modelleri 2022 yılında da çok tercih edileceğe benziyor.

Jaguar Elektrikli Araba Modelleri ve Fiyatları

Araç fiyatları içten yanmalı motorlu araçlara göre yüksek görünse de çevreye sağladığı destek ve tüketim maliyetinizi azaltma miktarı göz önünde bulundurulduğunda çok tercih edilmektedir. Jaguar elektrikli araba modelleri ve fiyatları Jaguar’ın resmi sitesine baktığımızda 2021 Aralık ayında 1.873.062,00 TL’den başlayan fiyatlarla listelendiği görülmektedir.

Jaguar Elektrikli Araba Kaç Km Gider

Jaguar elektrikli araba kaç km gider sizler için araştırdık. Tamamen elektrikli modeller için söyleyecek olursak, ileri teknoloji ürünü olan bataryaları sayesinde tek şarj ile 470 km menzili bulunmaktadır. Aracın kullanım şartlarına bağlı olarak menzil miktarı değişiklik gösterebilmektedir. Ev tipi (duvar tipi şarj ünitesi) ve ev dışı şarj yöntemleri ile aracınızın şarj işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Jaguar Elektrikli Araba Aksesuarları

Dış stil ve koruma aksesuarları, şarj kabloları, iç mekan tasarım aksesuarları, taşıma çekme aksesuarları, tekerlek aksesuarları gibi daha birçok aksesuarla aracınıza kişisel stil kazandırabilirsiniz. 1982 yılında faaliyete başlayan Ertürk Motorlu Araçlar İthalat ve Ticaret LTD. ŞTİ. tescilli markası olan YEDPAMA, 2019 yılından beri internet ortamında oto yedek parça ve aksesuarları satışı yapan sanal market olarak bir marka haline gelmiştir.

Siz de ihtiyacınız olan aksesuar ve oto yedek parça alışverişlerinizi güvenle internet adresimizden %15’e varan indirimlerle yapabilirsiniz.

Jaguar Elektrikli Araba Yedek Parça Fiyatları

Araç seçimi kadar yedek parça seçimi de oldukça önemlidir. Aracınızın mevcut kullanışlılığını devam ettirmek, uzun ömürlü olmasını sağlamak için orijinal yedek parçaları veya güvenilir yan sanayi ürünlerini tercih etmelisiniz. Oto yedek parçalarımızdaki çeşitlilik, kaliteli ürün ve uygun fiyatlı hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyetinin her daim en üst seviyede kalmasına önem veriyoruz.

Jaguar elektrikli araba yedek parça fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizi arayabilir, telefonla siparişinizi oluşturabilirsiniz. İsterseniz de web sitemizdeki Jaguar Oto Yedek Parça kategorisinden araç modelinize uygun yedek parça ve aksesuar seçiminizi yaparak online olarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Etiketler: Elektrikli – Hybrid Araba Jaguar Modelleri, Jaguar Elektrikli Araba Modelleri 2022, Jaguar Elektrikli Araba Modelleri ve Fiyatları, Jaguar Elektrikli Araba Kaç Km Gider, Jaguar Elektrikli Araba Aksesuarları, Jaguar Elektrikli Araba Yedek Parça Fiyatları
Aralık 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR