Elektrikli - Hybrid Araba BMW Modelleri

Elektrikli - Hybrid Araba BMW Modelleri

Elektrikli - Hybrid Araba BMW Modelleri

 

Dünyada çok daha erken tanışılan elektrikli hybrid araç teknolojisi ile Türkiye 2011 yılında tanışmıştır. Başlarda ülkemizde insanların kaygıları sebebiyle uzak durduğu elektrikli-hybrid araç modelleri son dönemlerde araç meraklısı herkes tarafından ilgi görmekte. İnsanoğlu genel olarak anlamadığı şeyden korkar, uzak durur.

 

 

Türkiye’de de elektrikli hybrid model araçların teknolojisi ve sunduğu avantajları fark edildikçe bu teknoloji harikası ürünler günden güne daha çok araştırılır hale geldi. Bu yazımızda da çok ilgi toplayan elektrikli – hybrid araba BMW modellerini sizler için derledik.

 

BMW Elektrikli Araba Modelleri 2022

 

Öncelikle elektrikli ve hybrid kelimesinin aynı olduğunu düşünen otomobilseverler için uyaralım ki bu iki kavram farklıdır. Elektrikli araçlar derken tamamen elektrik sistemi ile çalışan tek motorlu araçlar kastedilmektedir.

 

Hybrid yani dilimizdeki kullanımı ile hibrit araçlar ise hem içten yanmalı motor hem elektrikli olmak üzere iki motor bulunduran araçlardır. Yani tamamen elektrikli araçlardan farkı benzin/dizel deposunun bulunması ve aracın sürücü tarafından ister tamamen elektrikli ister benzin/dizelle kullanılmasına imkan verilmesidir. Elektrikli hybrid teknolojisi ürünlerde çok tercih edilen BMW elektrikli araba modelleri 2022 yılında da yine çok konuşulacak gibi duruyor.

 

 

BMW elektrikli araba modelleri arasında tamamen elektrikli modelleri: BMW İX3, Yeni BMW İX3, Yeni BMW İ4, Yeni BMW İ4 M50, Yeni BMW İX3. Alman devi BMW’nin Hybrid modellerinde ise Hybrid Dizel, Hybrid Benzinli, Mild Hybrid seçenekleriyle model çeşitliliği çok daha fazladır.

 

BMW Elektrikli Araba Modelleri ve Fiyatları

 

BMW elektrikli araba modelleri ve fiyatları araştırmasında en merak edilen ve 2022’ye M Sport paketi ile çıkmaya hazırlanan BMW İX3’ü ve yeniliklerini gelin yakından inceleyelim: Yeni tasarımı ve ileri teknoloji donanımı ile BMW İX3 her zamankinden sportif bir görünüme kavuşmuştur.

 

 

BMW İX3 Düz adaptif led farları, böbrek ızgaraları ve üzerindeki cam kaplaması, ön tasarımındaki mavi hava girişleri, arka tasarımındaki mavi difüzörleri, yandan görünümdeki aerodinamik jantları, panoramik cam tavan, spor koltukları, sürüş performansını etkileyecek teknik güncellemeler, donatılmış kamerları ile yepyeni bir tasarım harikası olarak karşımıza çıkıyor.

 

BMW Elektrikli Araba Kaç Km Gider

 

2022 model BMW elektrikli araba kaç km gider sorusuna da açıklık getirelim. Merakla beklenen Yeni BMW iX3 resmi sitesindeki bilgilere göre 460 kilometre menzile sahiptir. Üstelik yüksek güçlü şarj istasyonunda yapılacak 10 dakikalık şarj işlemi ile de menziline 100 km ekleyebilecek bataryaya sahip.

 

 

2022 model BMW İ4’ün eDrive 40 serisinde, yine BMW resmi sitesindeki tanıtımına göre 591 km menzili mevcut. 0 km’den 100 km hıza 5,7 saniye gibi bir sürede ulaştığı ve 10 dk şarj olduğunda 164 km menzil kazandığı, BMW i4’ün M50 modelinde ise 510 km. menzil ve 10 dakikalık şarj sonrası 140 km menzil kazandığı duyuruldu.

 

BMW Elektrikli Araba Aksesuarları

 

BMW, MINI, Land Rover, Jaguar marka otomobillerin yedek parça ve aksesuarlarının satışını yapan ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla hareket eden YEDPAMA online market ile BMW elektrikli araba aksesuarları ihtiyacınızı karşılayabilir ve aracınıza kişisel ve cazibeli görünüm kazandırabilirsiniz.

 

BMW Elektrikli Araba Yedek Parça Fiyatları

 

Yedpama oto yedek parça marketimizde BMW yedek parça seçiminizi orijinal ürünlerden veya yan sanayi ürünlerinden seçebilirsiniz., 1982 yılından beri otomotiv sektöründe hizmet veren Ertürk Motorlu Araçlar tarafından üretilen yan sanayi yedek parça markası Emparts yedek parça ürünlerinin tamamında yapılan %15’lik indirimden hemen yararlanmak için online alışveriş sitemizi ziyaret ediniz.

 

 

Anlaşmalı bankalarımızdan yapacağınız kredi kartı alışverişlerinizde vade farksız 6 taksit avantajı ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Üyelik girişi yaparak tamamladığınız alışverişinizde 20 TL hediye çeki kazanırsınız. BMW elektrikli araba yedek parça fiyatları hakkında sitemizde araç modelinize uygun detaylı arama yapabilir veya telefonla alanında uzman ekibimizle görüşerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Etiketler: Elektrikli - Hybrid Araba BMW Modelleri 2022, Fiyatları, BMW Elektrikli Araba Kaç Km Gider, Aksesuarları
Ocak 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR