BMW Tampon

BMW Tampon

BMW TAMPON

Tampon, kara araçlarının ön ve arkasında bulunan şok emici katmandır. Araçlarda ön ve arka olmak üzere iki tampon bulunur. Tampon araç türüne, modeline göre farklılık gösterse de tamponun amacı aynıdır. Tampon, herhangi bir kaza anında aracın çarpma gücünü azaltarak karoserin en az hasarı almasını sağlamak amacıyla üretilmiştir. Hatta günümüzde otomobil sektöründe teknolojinin de gelişmesiyle birlikte tamponlar kaza anında sadece aracı korumakla yetinmiyor, aracın yayaya çarpması durumunda yayaya gelebilecek hasarı da en alt seviyeye indirmektedir.

BMW Tampon Eki

Tampon eki isminden de anlaşılacağı üzere araçlarda var olan tampona takılan ek tampondur. Tampon lipi de denilen BMW tampon eki ile tamponu daha uzun ve aracınızı daha güzel gösterebilirsiniz. BMW tampon eki sayesinde ön tampon aşağı doğru uzatılmış olur. Böylelikle tampon eki sayesinde hem görselliği ön plana çıkarmış hem de aracınızın alt mekanizmasına rüzgar girişini en aza indirerek araç seriliğini en üste seviyeye çıkarmış olursunuz.

BMW Tampon Çeşitleri

BMW tampon çeşitleri kullanılan malzemeye, kullanılan yere ve tampona kazandırılan ek işleve göre farklılık göstermektedir. Tamponlar ön ve arka olmak üzere iki çeşittir. Tampon yapımında kullanılan temel malzemeler ise şunlardır: Plastik, metal, fiberglas, karbon fiber, polipropilen, polikarbonat. Siz değerli müşterilerimiz de gerek sağlamlığına gerek zevkinize göre ihtiyacınıza uygun olan modellerden seçiminizi yapabilirsiniz.

BMW tampon çeşitlerine baktığımızda BMW M-Tech Tampon (Body Kit) yani aracın aerodynamic yapısını güçlendirmek için aracın tampon, etek ve kanatlarına yerleştirilen settir. Aracın daha güçlü ve dinamik olmasını sağlar. Aynı zamanda görsel olarak da kullanıcıya özel kişiselleştirme sağlamış olur.

Ön far yıkamalı BMW tampon çeşitleri de yine müşterilerimizin çok tercih ettiği modeller arasındadır. PDC’li PDC’siz birçok çeşidimizi web sitemizde bulabilir, araç modelinizi girerek listelenen ürünleri inceleyebilir, güvenli ödeme yöntemiyle ihtiyacınızı YEDPAMA ile karşılayabilirsiniz. Yapacağınız 250 TL’lik ve üzeri miktardaki alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.

BMW Tampon Fiyatları

BMW tampon fiyatları, tampon çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. Üretim malzemesi fiyatları etkileyen unsurlardan en önemlisidir. Ancak YEDPAMA oto yedek parça marketinde ihtiyacınıza en uygun özellikte yedek parça ve aksesuar seçiminizi uzman ekibimizle yapabilir, belirlediğiniz yedek parça veya aksesuara uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. BMW tampon fiyatları konusunda detaylı bilgi almak için 444 01 09 nolu telefonumuzdan bizi arayabilirsiniz.

BMW Tampon Aksesuarları

Her model araç kullanıcısı için önemli olduğu gibi BMW kullanıcılarının da olmazsa olmazı BMW tampon aksesuarlarıdır. Belirleyeceğiniz aksesuarlar sayesinde aracınızın tasarımına yenilik katabilir, aracınıza kişisel bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tampon aksesuarları arayışındaysanız tam olarak doğru adreste olduğunuzu söyleyebiliriz. BMW tampon aksesuarlarını internet adresimizdeki kategorilerden seçerek belirleyebilirsiniz. Oto yedek parça çeşitleri yanında sunduğumuz BMW tampon aksesuar çeşitleri ile de müşterilerimizden her daim güzel dönütler alıyoruz.

BMW Tampon Parçaları

YEDPAMA oto yedek parça marketi olarak müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla oto yedek parça çeşitleri ve aksesuar çeşitleri konusunda yelpazemizi oldukça geniş tutuyoruz. Tampon hava kanalı, tampon braketi, tampon alt demiri, tampon demiri ayağı, tampon amortisörü (ön,arka ve sağ sol) tampon amortisör tutucu vb. diğer tüm BMW tampon parçalarını internet adresimizde bulabilirsiniz. İster orijinal BMW oto yedek parçalarını tercih edebilir, isterseniz de gerekli kontrollerden geçirilmiş, uygun sertifika almış güvenilir yan sanayi ürünleri içinden seçiminizi yapabilirsiniz. %15’e varan indirimli sipariş avantajımızdan faydalanmak için hemen online sipariş oluşturabilir veya telefonla sipariş hizmetimizi kullanabilirsiniz.

 

 

Etiketler: BMW Tampon Eki, BMW Tampon Çeşitleri, BMW Tampon Fiyatları, BMW Tampon Aksesuarları, BMW Tampon Parçaları
Aralık 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR