BMW Orijinal Yedek Parça

BMW Orijinal Yedek Parça

BMW orijinal yedek parça ürünlerini en iyi yerden almalısınız. Kaliteli yedek parça satın aldığınızda uzun vadede araçlarınızda sorun yaşamazsınız. Özellikle kış aylarında kalitesiz olarak temin ettiğiniz yedek parçalardan dolayı, yolda kalabilirsiniz.


Kalitesiz ve orijinal olmayan yedek parçalar, aracınızın değerini düşürür. Araç alım satımlarında, aracı satın alan kişiler, uzmanlara aracı kontrol ettirirler. Eğer aracınızda değişen parçalar orijinal değilse, talep ettiğiniz ücreti vermezler. İkinci el piyasası bu şekilde işlemektedir.


BMW Yedek Parça Sorgulama


BMW aracınızdaki yedek parçaların orijinal olup olmadığını nereden anlarsınız? Orijinal yedek parça ürünlerinin hangi araç modeline uygun olduğunu sorgulama işlemleri ile öğrenebilirsiniz.  


BMW motor yedek parça ve BMW aracına ait diğer tüm parçaların uyumunu öğrenmek için şase numarasından sorgu yapmak yeterli olacaktır. Şase numarasından sorgu yapabilmek için de BMW resmi sitesinden ya da diğer sitelerden yararlanabilirsiniz.


Her aracın kendisine özel kimlik numarası olan şase numarası, aracın motoru üzerinde ya da şoför mahallindeki kapı kısmında yazılıdır. Ayrıca ruhsata da işlenir.


BMW Orijinal Bakım Seti


Orijinal bakım seti
; hava filtresi, yağ filtresi, klima filtresi ve şanzıman filtresinden oluşur.


Hava filtresi motor aksamı olan silindirlerin içine giden havayı temizler. Böylece daha verimli bir ateşleme sağlar.


Yağ filtresi, motora temiz yağın girmesini sağlar. Eğer motor aksamlarında toz ve küçük taş parçaları bulunursa, motor bir süre sonra bozulacaktır. Hatta kullanılmaz hale gelecektir.


Klima filtresi, araç içerisindeki havanın kalitesini artırır. Dış ortamdaki havayı temizleyerek, iç ortama aktarır.


Şanzıman motorun gücünü diğer araç parçalarına aktarır ve aracın hareket etmesini sağlar. Şanzıman filtresi ise aksamın içinde bulunan parçaların sürtünmeden etkilenmemesi için yağ gereklidir. Parçaların zarar görmemesi adına yağın da temiz olması gerekir. İşte filtre şanzıman içinde dolaşan yağın temiz olmasını sağlar.


Daha iyi sürüş deneyimi için BMW bakım paketi satın alarak ve BMW periyodik bakım işlemlerini gerçekleştirerek, aracınızı koruyabilirsiniz.


BMW Motor Orijinal Aksesuar


BMW motor yedek parça aksamları, orijinal aksesuarlar olarak değerlendirilebilir.  Ayrıca araç içerisinde kullanılabilecek ön konsol gibi parçalarda aksesuardır.
Etiketler: BMW orijinal yedek parça, Orijinal yedek parça, Orijinal bakım seti, BMW motor yedek parça, BMW bakım paketi, BMW periyodik bakım, BMW Orjinal Yedek Parça
Mart 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR