Blog Başlık

  • Mayıs 09, 2022 Yedek Parça

    Araba parçalarının renkli dünyası çoğu zaman kafa karıştırıcı olabilir ve meraklıları aynı görünen parçalar için farklı kodlar ve fiyatlar ile şaşırtabilir. Ancak görünüşü aldatıcı olabilen yan sanayi ürünler de vardır. Otomobil parçaları arasında kalite, uygunluk, menşei ve fiyat açısından büyük bir fark vardır. Bugün, bileşenlerin ve araba yedek parçalarının terminolojisini daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için Orijinal, OE ve Satış Sonrası (Yan Sanayi) parçalar arasındaki temel farkı açıklayacağız

    Yedek Parça, OEM Yedek Parça, Yan Sanayi Yedek Parça
  • Mayıs 09, 2022 Yedek Parça

    Triger kayışı, bir arabanın eksantrik millerini ve krank millerini iş birliği içinde çalıştıran ve sonuçta motoru çalışır durumda tutan en önemli parçalarından biridir. Krank mili, güç ve emme çevrimlerine yardımcı olan pistonları hareket ettirirken, eksantrik mili yakıt girişine izin veren valflerle ilgilenir. Bir triger kayışı, her ikisinin de birbiriyle senkronize çalışmasına izin verir.

    Triger Kayışı, Triger Kayışı Değiştirmek, Yedek Parça
  • Mayıs 09, 2022 Yedek Parça

    Her araçta üç çok önemli bileşenden oluşan bir elektrik sistemi vardır: akü, marş motoru ve alternatör. Tüm bu sistemler döngüsel bir şekilde birlikte çalışır, bu nedenle bu bileşenlerin herhangi birinde başlayan bir elektrik sorunu sistemin diğer bölümlerini de etkileyecektir. Örneğin akü, marş motorunun çalışması için ihtiyaç duyduğu gücü sağlayan bileşendir ve alternatör, akünün çalışması için ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlar.

    Yedek Parça, Arızalı Araç, Elektrik Aksanı
  • Mayıs 09, 2022 Yedek Parça

    Çevrimiçi alışveriş birçok kolaylık sunar. Ancak en iyi çevrimiçi otomobil parçaları mağazasını bulmak zor olabilir. Çevrimiçi otomobil parçaları satın alırken doğru mağazayı bulmaktan kuponları kullanmaya ve nakliye maliyetlerine kadar göz önünde bulundurulması gereken birçok faktör vardır.

    Hangi siteden hangi parçaları satın aldığınıza karar vermek zor olabilir. Bu beş ipucu, otomobil parçaları satın alırken çevrimiçi ortamda güvende kalmanıza yardımcı olacak ve doğru parçayı doğru fiyata almanızı sağlayacaktır. 

    Yedek Parça, Yedek Parça Alımı, Kaliteli Yedek Parça, Oto Yedek Parça
  • Mayıs 09, 2022

    Arabanızın motoru durduğunda, motorunuzun bileşenlerinde arıza olduğu anlamına gelebilir. Bu herhangi bir zamanda olabilirken, araba sürerken meydana gelmesi en endişe vericidir. Hareket halindeyken stop eden bir araba sizi, yolcularınızı ve yoldaki herkesi riske sokar, bu nedenle bir arabanın stop etmesine neyin neden olabileceğini, bu olduğunda ne yapılması gerektiğini ve sorunu en kısa sürede nasıl gidereceğinizi bilmek önemlidir.

    Yedekk Parça, Motor Arızası, Motor Arıza Işığı, Arıza Işığı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR