Blog Başlık

  • Eylül 27, 2020

    Araştırmacılar, 2025 yılına kadar yolda yaklaşık 8 milyon otonom veya yarı otonom araç göreceğimizi tahmin ediyor. Otoyollara girmeden önce, sürücüsüz arabaların ilk olarak 6 seviyeli sürücü destek teknolojisi ilerlemesinden geçmesi gerekecek. Peki otonom sürüş nedir ve seviyeleri nelerdir? pek çok sürücünün en çok merak ettiği bu konunun detaylarını sizler için araştırdık.

    Otonom Sürüş Nedir Seviyeleri Nelerdir?, Otonom Sürüş Seviyeleri Tam Olarak Nedir?
  • Eylül 23, 2020

    Egzoz emisyon ölçümü araca göre belirli takvim aralığında muhakkak yapılması gereken işlemlerden biridir.  Aracın çıkardığı zehirli gazlar çevreye ve doğaya zarar verdiği düşünüldüğünde bu işlemin yapılması hem dünyada hem de ülkemizde zorunlu tutulmaktadır.

    Egzoz Muayenesi Nasıl Yapılır?,Egzoz Muayenesinin Uygulanma Biçimi, Egzoz Muayenesini Nerede Yaptırabilirim?, Başarısız Egzoz Muayenesinin Sonuçları
  • Eylül 19, 2020

    Aracımızın aks milleri, aracınızın ağırlığını destekler ve tekerleklerinizi döndürmek ve arabanızı ileri itmek için güç sağlamaya yardımcı olur. Akslardan biri veya her ikisi veya ilgili bileşenler arızalandığında, sonuçlar sizi masraflı onarımlarla yolda mahsur bırakabilir. Arızalı araç akslarının yaygın nedenleri ve semptomlarına bir göz atalım.

    Aks Mili Arızası Neden Olur?, Aks Arızasının Nedenleri, Aks Arızasının Belirtileri
  • Eylül 15, 2020

    ABS sistemi frenleme kalitesini artırmak araçlarda kullanılan bir sitemdir. Özellikle ani frenleme durumunda aracın savrulmaması için oldukça gerekli olan bu sistemin açılımı ise “AntiLock Braking System”’dir. Aktif ve pasif olarak 2 farklı tip çalışma mekanizmasına sahiptir.

    ABS Fren Sistemi Arızası Nasıl Anlaşılır?, ABS Fren Sistemi Arızası Nedir?, ABS Fren Sistemi Neden Arızalanır?, ABS Fren Sistemi Tamiri
  • Eylül 11, 2020

    Turbo Motorlar, bir zamanlar sadece en hızlı performans makinelerini koruyorlardı, ancak şimdi turboşarjlar satışa sunulan otomobillerin çoğuna takılıyor. Peki, bir turbo motor tam olarak nedir, nasıl çalışır ve turbo motorlu araç kullanırken nelere dikkat edilmelidir? Gelin şimdi bu soruların cevaplarını birlikte inceleyelim.

    Turbolar Nasıl Çalışır?, Neden Bu Kadar Çok Motor Turbo şarjlı?, Turboların Başka Avantajları Nelerdir?, Turbo Motorlarda Önemli Ayrıntılar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR