Blog Başlık

  • Temmuz 09, 2020

    İkinci el araç satın almadan önce yapılması önerilen işlemlerin başında Oto ekspertiz işlemleri gelir. Birçok ikinci el araç satışa sunulduğunda kazasız, hasarsız ve sorunsuz olduğu iddia edilir.

    Oto Ekspertiz işlemleri Nelerdir?, Oto Ekspertiz Nedir?, Oto Ekspertiz İşlemleri Neleri Kapsar?
  • Temmuz 05, 2020

    Trafik cezaları 2020 fiyatları, sürücüler tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. Gelir idaresi Başkanlığı tarafından belirlenen trafik cezaları zam oranları ise bu yıl için %22,5 olarak açıklandı. Yeni trafik cezaları 2020 yılında ne kadar oldu? Hakkındaki bilgileri sizler için şöyle derledik. İşte 2020 trafik ceza rehberi….

    2020 Yılında Trafik Cezaları Ne Kadar?, Trafik Cezaları 2020 Güncel Fiyat Listesi, Trafik Cezaları Nereden Sorgulanır?, Trafik Cezası Sorgulama
  • Temmuz 01, 2020

    Trafik güvenliğinin sağlanması, trafiğin aksamaması ve herhangi bir acil durumda; polis, jandarma, itfaiye ve ambulans gibi araçların rahatlıkla geçiş sağlayabilmelerine yönelik yollarda ve otoparklarda park yasağı uygulanmaktadır. Park yasağı ile trafiğin olağan seyri aksamadan ilerler ve olası acil durumlarda mağduriyetlerin yaşanmasının önüne geçilir.

    Park Yasağı Nedir?, Park Yasağı Cezaları Ne Kadar?, Park Yasağı Nerelerde Uygulanır?, Park Yasağı Cezaları 2020’de Ne Kadar?
  • Haziran 29, 2020

    Türkiye’de kullanılan araçların büyük bir kısmı, içten yanma adı verilen çalışma sistemiyle çalışmaktadır. İçten yanmalı motorların farklı türleri olsa da yakıt ve hava karışımının tutuşturulması ile ortaya çıkan enerji, hareket enerjisine dönüştürülerek çalışmaktadır. Bu enerji doğrultusunda aracın hareket etmesi sağlanır.

    Hava Filtresi Nedir, Ne İşe Yarar?, Hava Filtresi Arızası Neden Olur?, Hava Filtresi Arızası Nasıl Anlaşılır?
  • Haziran 25, 2020

    Aracınızın performansını etkileyen en önemli unsurlardan biri de kullandığınız lastik modellerinin özellikleridir. Tercih ettiğiniz araç lastiğinin özellikleri; aracınızın yol tutuşunu, sürüş keyfini ve konforunu artırır. Bu nedenle mevsim şartlarına uygun olan lastik çeşitleri ile daha kaliteli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

    En Sessiz Lastik Modelleri Hangileridir, En Sessiz Yaz Lastikleri Hangileri?, GoodYear EfficientGrip
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR